Black Roses

به وبلاگ بروبچز Black Rose خوش اومدید!

Black Roses

به وبلاگ بروبچز Black Rose خوش اومدید!

توضیحاتی درباره ی آندروید

به نام خدا

اگه علاقه مندید راجع به روت کردن آندروید چیزایی بدونید و یا برنامه ی App inventor را دانلود کنید به ادامه ی مطلب بروید. 

ادامه مطلب ...

وضعیت رتبه دانشگاه های ایران

جدیدترین رتبه ‌بندی دانشگاهها – جایگاه ۵۰ دانشگاه ایران و صعود دانشگاه تهران

نتایج نسخه رتبه بندی دانشگاه های جهان بر اساس وب سنجی در جولای ۲۰۱۱ اعلام شد که در این رتبه بندی که وسیعترین رتبه بندی در جهان است، عملکرد ۱۲ هزار وب سایت دانشگاهی در سراسر جهان مورد بررسی و دسته بندی قرار گرفته است.

رتبه بندی وبومتریک دانشگاههای جهان را بر اساس ارزیابی آموزشهای برتر در وب، حجم، قابلیت دید و اثر (impact) صفحات وب منتشر شده توسط دانشگاهها و منابع اطلاعات و تفسیر آنها رتبه بندی می کند.

بر اساس آخرین نسخه به روز شده مرکز رتبه بندی وبومتریک دانشگاههای ایرانی نسبت به گذشته جایگاه بهتری پیدا کرده اند.


ادامه مطلب ...

رده بندی دانشگاه های برتر دنیا

ده دانشگاه برتر جهان


شاید هیچ ارگان یا موسسه دولتی وجهانی وجود نداشته باشه که آمار قطعی وجود نداشته باشه با این وجود برخی ارگان هیای غیر دولتی یک سری آمار اعلام کردند برای مثال:

رتبه‌بندی آموزشی دانشگاه‌های جهان SJTU 

از رتبه ‌بند ی‌های مهم آموزشی دانشگاه‌های جهان، رتبه‌بندی است که توسط دانشگاه شانگهای جیا تانگ صورت گرفته است. این رتبه‌بندی در قالب یک پروژهٔ بزرگ در کشور چین صورت گرفته‌است و هدف آن رتبه‌بندی دانشگاه‌های دنیا بصورت کاملاً مسقل بود و در واقع برای اندازه‌گیری فاصلهٔ دانشگاه‌های چینی و دانشگاه‌های روز دنیا صورت گرفت و نتایج آن در مجلهٔ اکونومیست به چاپ رسید. میزان پارامترهای موثر در این رتبه‌بندی بیشتر در حوزهٔ علوم طبیعی قرار دارند و عبارتند از تعداد مقالات منتشر شده در مجلات نیچر و ساینس (که هر دو در حوزهٔ علوم طبیعی فعالیت می‌کنند)، تعداد برندگان جایزه نوبل (که بیشتر به علوم فیزیک تعلق می‌گیرد) و جایزه فیلدز (در حوزهٔ ریاضیات).دانشگاه کشور رتبه کلی جهانی
 در سال ۲۰۰۹
دانشگاه  هاروارد  آمریکا   ۱ 
دانشگاه استنفورد   آمریکا   ۲ 
دانشگاه  برکلی     آمریکا  ۳
دانشگاه کمبریج     انگلیس  ۴
ام آی تی          آمریکا   ۵
کلتک             آمریکا   ۶
دانشگاه  کلمبیا     آمریکا   ۷
دانشگاه پرینستون   آمریکا   ۸
دانشگاه شیکاگو    آمریکا    ۹ 
دانشگاه آکسفورد   انگلیس   ۱۰  
ادامه مطلب ...

ارتدوکس‌، کاتولیک‌ و پروتستان‌ چه‌ تفاوت‌هایی‌ دارند؟

سه‌ شاخة‌ مسیحیت‌ ارتدوکس‌، کاتولیک‌ و پروتستان به چه معنا هستند و چگونه به وجود آمدند ?

مسیحیت‌ به‌ سه‌ فرقة‌ بزرگ‌: کاتولیک‌، ارتدکس‌ و پروتستان‌، نیز فرقه‌های‌ کوچک‌تری‌ تقسیم‌ شده‌ که‌ اولین‌ تجزیة‌ آن‌ تشکیل‌ کلیسای‌ ارتدکس‌ است‌ .ارتدوکس‌: لفظ‌ اوتدوکس‌ یونانی‌ و به‌ معنای‌ درست‌ اعتقاد است‌ و مخصوصاً در مورد پیروان‌ ایمان‌ مسیحی‌ طبق‌ اعتقاد نامه‌ها و اعتراف‌ نامه‌های‌ فرقه‌های‌ بزرگ‌ مسیحی‌ به‌ کار می‌رود، ولی‌ به‌ عنوان‌ وصف‌ خاص‌، به‌ پیروان‌ کلیسای‌ اوتدوکس‌ شرقی‌ اطلاق‌ می‌گردد. کلیسای‌ اورتدوکس‌ ؛ یعنی‌ جامعة‌ مسیحیت‌ سنتی‌ و مستقیم‌ العقیده‌.کاتولیک‌: کاتولیک‌ به‌ معنای‌ کلی‌ و عموی‌ است‌ و در اصطلاح‌ دینی‌ مسیحی‌، در مورد کلیسای‌ عام‌ و جامع‌ گفته‌ می‌شود ؛ نیز در مورد کلیسای‌ منشعب‌ نشدة‌ قدیم‌ و کلیسای‌ غربی‌ منشعب‌ شده‌. کلیسای‌ منشعب‌ شده‌ شرقی‌ به‌ نام‌ ارتدوکس‌ و منشعب‌ شده‌ غربی‌ به‌ نام‌ کاتولیک‌ شناخته‌ شده‌ است‌.آغاز و عوامل‌ انشقاق‌ : در آغاز که‌ کلیسا به‌ دو بخش‌ ارتدوکس‌ و کاتولیک‌ تقسیم‌ شد، به‌ دو جهت‌ بود:الف‌ ـ عامل‌ سیاسی‌ ـ اجتماعی‌ : به‌ نوشتة‌ جان‌ ناس‌ بقیه در ادامه مطلب

ادامه مطلب ...